Dagens spil: Mjøndalen vs Ranheim 

Powered by

Dagens spil: Odds24.dk anbefaler

⚽️ Forudsigelse af fuldtidsresultat: 👉 Uafgjort
📈 Over/Under mål👉 Over 1.5 mål
🔝 Ekspert tip: (Se alle dagens spil)👉 Begge hold score

⚽️ Dagens spil: Mjøndalen vs Ranheim d. 9/6-2024

Mjøndalen vs Ranheim 
Mjøndalens Andreas Hellum og Mathias Fredriksen
Foto: Scanpix

Mjøndalen: DLWLLD

Mjøndalen forbereder sig til denne kamp efter et 1-1 resultat i OBOS-ligaen mod Lyn.

Den eneste målscorer fra Mjøndalen var Meinhard Olsen (85′).

Det har været sjældent i de seneste tider, at Mjøndalen har holdt målet rent. Fakta viser, at Mjøndalen har undladt at forhindre modstandere i at score i 6 af deres foregående 6 kampe, og har lukket 9 mål ind undervejs.

ℹ️ Holdnyt: Mjøndalen
Det bliver ikke meget bedre med hensyn til udvælgelse, med kun en enkelt fitnessbekymring for Mjøndalens træner Kevin Nicol at bekymre sig om takket være en næsten fuldtallig gruppe af spillere. Brinder Singh (Korsbåndsskade) spiller ikke.

Ranheim: DLDWLL

Efter at have været besejret i deres sidste kamp mod Vålerenga i OBOS-ligaen, vil Ranheim forsøge at rette op på det her.

Den eneste målscorer fra Ranheim var John Sæter (45′). Vegar Eggen Hedenstad (66′) og Ola Kamara (72′, 86′) scorede for Vålerenga.

I så mange som 5 ud af de foregående 6 sammenstød, der involverer Ranheim, er der blevet scoret mindst tre mål. Det gennemsnitlige antal mål pr. kamp i den periode er 3,33, med det gennemsnitlige antal mål for Ranheim svarende til 1,5. Denne tendens fortsætter dog ikke nødvendigvis her.

ℹ️ Holdnyt: Ranheim

Med en helt rask gruppe klar, har Ranheim-manager Kåre Ingebrigtsen ingen fitnessbekymringer at rapportere inden denne kamp.

Ser man på kamp fakta, har Ranheim:

ikke tabt til Mjøndalen, når de har spillet ude mod dem i de foregående 2 ligakampe. ikke vundet ude i de seneste 7 ligakampe.

Dagens Bookmaker Til Dagens spil

1.000 kr i freebet
Velkomstbonussen tildeles til nye spillere som har indbetalt minimum 100 kr.
Ingen omsætningskrav.

9.5

Freebet gælder kun som et kombi-bet bestående af mindst to valg (min. odds 1.40 for hvert valg) eller Min. odds for det kvalificerende bet er 1.80. Generelle bonusvilkår gælder.

HEAD TO HEAD: Mjøndalen vs Ranheim

En undersøgelse af deres tidligere indbyrdes møder, der strækker sig tilbage til 23/06/2019, fortæller os, at Mjøndalen har vundet 2 af dem og Ranheim 3, med antallet af uafgjorte resultater stående på 1.

20 mål blev scoret mellem dem i løbet af disse kampe, med 10 for Mjøndalen og 10 tilhørende Ranheim. Det er et gennemsnitligt antal mål pr. kamp på 3,33.

Den tidligere ligakamp mellem disse klubber var OBOS-ligaen kampdag 18 den 13/08/2023, hvor det endte Mjøndalen 1-2 Ranheim.

🔮 Forudsigelse: Mjøndalen vs Ranheim

Vi mener, at både Ranheim og Mjøndalen burde være i stand til at score mere end én gang her, selvom det er svært at vælge en klar vinder.

En begivenhedsrig uafgjort er derfor en reel mulighed, og vi forventer, at det bliver meget tæt. Derfor er vores valg her en meget jævn kamp med en uafgjort ved afslutningen af kampen.

Se Dagens spil og betting tips i vores lukket facebook gruppe.

Nye Bookmakere
Campobet Velkomstbonus

Campobet tilbyder alle nye spillere 1.000 kr i velkomst bonus

Cashpoint Bonus – Få din velkomst bonus

Cashpoint tilbyder alle nye spillere 500 kr Freebet i velkomst bonus

Bwin Velkomstbonus

Bwin tilbyder alle nye spillere 1.000 kr Freebet i velkomst bonus

Betsson Velkomstbonus

Betsson tilbyder alle nye spillere 500 kr i velkomst bonus på sportsbetting

SpreadEX Velkomstbonus

SpreadEx tilbyder alle nye spillere 1.000 kr i velkomst bonus