Dagens spil: Stabæk vs Mjøndalen

Powered by

Dagens spil: Odds24.dk anbefaler

⚽️ Forudsigelse af fuldtidsresultat: 👉 Stabæk vinder 2-1
📈 Begge hold score👉 Ja
🔝 Ekspert tip: (Se alle dagens spil)👉 Stabæk vinder

⚽️ Dagens spil: Stabæk vs Mjøndalen

Stabæk vs Mjøndalen mødes i en spændende OBOS-ligaen kamp, der finder sted den 11. juni 2024 kl. 18:00 dansk tid. Begge hold har haft varierende resultater for nylig, og kampen lover at blive en intens affære med masser af målchancer.

Stabæk håber at bygge videre på deres seneste sejr, mens Mjøndalen vil forsøge at forbedre deres defensive præstationer. Dette opgør bliver en vigtig test for begge hold, som ser frem til at sikre vigtige point i ligaen.

Stabæk vs Mjøndalen
Foto: Stabak.no

Stabæk: WDDLLW

Stabæk håber at vinde igen efter en 2-3 OBOS-ligaen sejr over Sogndal.

For Stabæk var målscorerne Oskar Spiten-Nysaeter (14′, 33′) og Thomas Roberts (83′). Oliver Hintsa (1′) og Martin Høyland (73′) scorede for Sogndal.

Kampe med Stabæk har ofte været underholdende affærer for nylig med masser af mål. I deres seneste seks kampe alene er der blevet scoret i alt 32 mål for begge sider tilsammen (i gennemsnit 5,33 mål pr. kamp) med 17 af disse tilskrevet Stabæk. Vi må se, om denne tendens vil fortsætte i den næste kamp.

Ser man på deres tidligere form, viser det, at Stabæk:

  • ikke er blevet slået i ligaen af Mjøndalen i deres sidste 7 kampe.
  • ikke har vundet hjemme i de sidste 2 ligakampe.

Hold nyt: Stabæk vs Mjøndalen
Bassekou Diabaté (ukendt skade), Kristian Opseth (ukendt skade), Frederik Ellegaard (ukendt skade) og Olav Lilleøren Veum (ukendt skade) kommer ikke til at spille for Stabæk-træner Bob Bradley.

Mjøndalen: LWLLDD

I deres sidste kamp spillede Mjøndalen uafgjort 3-3 i OBOS-ligaen mod Ranheim.

For Mjøndalen var målscorerne Sondre Skogen (22′), Erik Brenden (35′) og Mathias Bringaker (47′). Dennis Gaustad (70′) scorede for Ranheim.

Ser man på deres form, er Mjøndalen blevet scoret imod i 6 af deres sidste 6 kampe, hvor de har lukket 9 mål ind i alt. Defensivt har Mjøndalen været langt fra perfekte.

Op til denne kamp er Mjøndalen uden en sejr på udebane i deres sidste 2 ligakampe.

Hold nyt: Stabæk vs Mjøndalen
Takket være en stort set fuldtruppen gruppe er der kun en enkelt fitnessbekymring for Mjøndalen-manager Kevin Nicol at tage hensyn til. Brinder Singh (korsbåndsbrud) vil ikke være i aktion.

Dagens Bookmaker Til Dagens spil

1.000 kr i freebet
Velkomstbonussen tildeles til nye spillere som har indbetalt minimum 100 kr.

9.8

18+ l Regler & vilkår gælder | Kun nye spillere | Indbetal min. 100 kr. | Få et risikofrit spil svarende til indbetalingen (op til 1000 kr.) | Få din indsats retur som et FreeBet, hvis du taber | Gyldigt 7 dage fra indbetaling | Spil ansvarligt | Udeluk dig via ROFUS | Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk

Stabæk vs Mjøndalen

HEAD TO HEAD: Stabæk vs Mjøndalen

Et hurtigt kig på deres tidligere indbyrdes resultater strækker sig tilbage til 16/06/2020 og viser, at disse opgør har været en kilde til smerte for Mjøndalen. De har ikke formået at få nogle sejre overhovedet, mens Stabæk har været bedre af de to og har vundet i 67% af de kampe, hvor de har mødt hinanden.

I alt blev der scoret 14 mål mellem de to hold i disse kampe, hvoraf 10 kom fra De Blaa og 4 fra Mjøndalen. Det gennemsnitlige antal mål pr. kamp har været 2,33.

Det sidste ligakamp mellem disse klubber var OBOS-ligaen kampdag 30 den 29/10/2022, og resultatet sluttede Stabæk 2-0 Mjøndalen.

🔮 Forudsigelse: Stabæk vs Mjøndalen

Vores ekspert mener, at Mjøndalen sandsynligvis vil kunne score et mål mod dette Stabæk-hold, men det vil sandsynligvis ikke være nok til at forhindre dem i at lukke et par mål ind i den anden ende.

Det bliver en meget tæt kamp med en 2-1 sejrsmargin til Stabæk, når slutfløjtet lyder. Det burde blive en interessant kamp som spilles i den norske liga.

Du kan altid se Dagens spil i vores gruppe her: Se Dagens spil og betting tips i vores lukket facebook gruppe.

Nye Bookmakere
Betano Casino Anmeldelse

Betano ankommer til Danmark i 2024: Spændende muligheder i vente

ComeOn Velkomstbonus

ComeOn tilbyder alle nye spillere 1000 kr i velkomstbonus

Nordicbet Velkomstbonus

Nordicbet tilbyder alle nye spillere 500 kr i Freebet i velkomstbonus

Betinia Velkomstbonus

Betinia tilbyder alle nye spillere 1.000 kr i velkomst bonus

Campobet Velkomstbonus

Campobet tilbyder alle nye spillere 1.000 kr i velkomst bonus