Danmarks holdopstilling ved EM 2024

Danmarks holdopstilling ved EM 2024
Skaber: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix | Fra: Ritzau Scanpix

Danmarks holdopstilling ved EM 2024: En Fortsat Venterunde

UPDATE: Læs Danmarks endelige trup til EM 2024

Selvom EM-slutrunden nærmer sig, er den endelige trup, der skal repræsentere Danmark, stadig ikke blevet udtaget. Landstræner Kasper Hjulmand har stadig tid til at vælge de rette spillere til at repræsentere nationen ved EM-slutrunden i 2024.

Spekulationer og Muligheder

I mellemtiden har spekulationerne floreret, og på Odds24.dk har vi undersøgt potentielle kandidater til de 23 pladser i Danmarks EM-trup. Danmarks holdopstilling ved EM 2024 er en proces, der kræver omhyggelig overvejelse, da hver spiller skal være klar til at repræsentere Danmark med stolthed og kompetence i Tyskland til sommer. Følg med i kampprogrammet på TV2.

Tilbage til Normalen: Danmarks holdopstilling ved EM 2024

Ifølge UEFA’s regler vil EM-slutrunden i 2024 vende tilbage til en trupstørrelse på 23 spillere, hvoraf tre pladser skal gå til målmænd. Dette er en ændring fra de seneste turneringer, hvor truppen kunne bestå af op til 26 spillere på grund af COVID-19-pandemien.

Udtagelsesprocessen: Danmarks holdopstilling ved EM 2024

I løbet af EM-kvalifikationen i 2023 har 37 spillere haft æren af at repræsentere det danske landshold. Disse spillere, sammen med andre potentielle kandidater, er blevet vurderet og kategoriseret som ‘sikre’ eller ‘bobler’ af vores team på Odds24.dk.

Venterunden fortsætter, mens Kasper Hjulmand og hans team fortsætter med at finpudse den perfekte trup, der vil forsvare Danmarks farver ved EM-slutrunden i 2024.

Målmænd:

 • Kasper Schmeichel: En legendarisk navn, men også en formidabel målmand i egen ret. Med et imponerende CV, inklusive et engelsk mesterskab med Leicester, har Schmeichel dog set bedre dage. Trods sin nedgang forbliver han landstræner Hjulmands foretrukne.
 • Frederik Rønnow: Efter at have etableret sig som en fast starter hos Union Berlin har Rønnow været på radaren. Han er blandt Bundesligaens topmålmande ifølge Kicker, men har manglet chancer på landsholdet.
 • Mads Hermansen: Den unge målmand fra Leicester er blevet nævnt som en potentiel arvtager. Med kun få optrædener for det danske landshold, er spørgsmålet om Hermansen får chancen i EM-slutrunden.

Forsvar:

 • Simon Kjær: En erfaren forsvarsspiller med en solid karriere bag sig. På trods af alderen forbliver Kjær en stabil figur for AC Milan og det danske landshold.
 • Joachim Andersen: Fast starter hos Crystal Palace med imponerende defensiv statistik i Premier League. Andersen bidrager også med boldføring og konstruktive afleveringer.
 • Andreas Christensen: En teknisk dygtig forsvarsspiller, der er en fast starter for Barcelona. Hans evne til at føre bolden frem gør ham til en værdifuld asset i forsvaret.

Midtbane:

 • Thomas Delaney & Pierre-Emile Højbjerg: Den defensive midtbane for Danmark har set et generationsskifte. Christian Nørgaard fra Brentford har også markeret sig som en potentiel nøglespiller.
 • Christian Eriksen: En af Danmarks mest erfarne midtbanespillere, men har haft udfordringer med spilletid i Manchester United.

Angreb:

 • Rasmus Højlund: Den unge angriber fra Manchester United har gjort et stort indtryk i kvalifikationen med syv mål i otte kampe.
 • Kasper Dolberg: Trods periodiske præstationer har Dolberg haft udfordringer med konsistens.
 • Martin Braithwaite & Yussuf Poulsen: Erfarne spillere med forskellige kvaliteter, men stadig relevante muligheder for Hjulmand.

Danmarks forventede opstilling: Danmark plejer at spille med en af følgende opstillinger: 4-4-3 / 4-2-3-1 / 3-4-3.

En kombination af erfarne stjerner og unge talenter gør Danmarks hold til et spændende hold at følge under EM-slutrunden.

Nye Bookmakere
Campobet Velkomstbonus

Campobet tilbyder alle nye spillere 1.000 kr i velkomst bonus

Cashpoint Bonus – Få din velkomst bonus

Cashpoint tilbyder alle nye spillere 500 kr Freebet i velkomst bonus

Bwin Velkomstbonus

Bwin tilbyder alle nye spillere 1.000 kr Freebet i velkomst bonus

Betsson Velkomstbonus

Betsson tilbyder alle nye spillere 500 kr i velkomst bonus på sportsbetting

SpreadEX Velkomstbonus

SpreadEx tilbyder alle nye spillere 1.000 kr i velkomst bonus