EM kamp program Fodbold 2024

Nedenfor kan du finde en oversigt over alle kampene, der bliver spillet under Europamesterskabet i fodbold 2024.

Du kan se datoer og kamptidspunkter, herunder tiderne for Danmarks kampe ved EM i fodbold, som bliver afholdt fra den 14. juni til den 14. juli 2024.

EM 2024 fodboldkampprogrammet omfatter en række spændende kampe mellem de bedste nationer i Europa. Turneringen, der strækker sig fra juni til juli 2024, vil se holdene konkurrere om titlen som Europamester.

Kampene vil blive spredt over forskellige byer og stadioner i værtslandet og vil omfatte gruppespil, knockout-runder og til sidst finalen, hvor en ny mester vil blive kronet.

EM kamp program

EM kamp program
Find EM kamp program Danmark
EM kamp program
EM kamp program
EM kamp program
Billeder taget fra https://www.dr.dk/sporten/fodbold/em/program


Tyskand vs Skotland: EM kamp program

Åbningskampen: Tyskland mod Skotland den 14. juni 2024 kl. 21:00 i München, Gruppe A

EM 2024 skydes i gang med en opgørelse mellem Tyskland og Skotland. På overfladen synes det at være en kamp mellem “store” og “mindre” hold, med Tyskland, med sine 100 millioner indbyggere og dybe talentpool, står over for Skotland, der er mere kendt for sine får end sin menneskelige befolkning.

Men Skotlands hold, The Tartan Army, frygter intet og kæmper modigt for deres land. De præsenterer en kompakt fem-mands defensiv, men er hurtige til at angribe i omstillinger, en strategi der tidligere har givet dem succes, som da de besejrede Spanien 2-0 i kvalifikationen, med begge mål scoret af Scott McTominay.

Tyskland har en imponerende medaljesamling, men holdet har haft en svær periode på det seneste. Under ledelse af Julian Nagelsmann forsøger de at genoplive deres fortidige styrke, men deres resultater har været blandede med en uimponerende 1-1-2 rekord i 2023.

Ikke desto mindre forbliver Tyskland storfavorit i dette opgør. Med rutinerede spillere som Neuer og Kroos som fundament, støttet af offensive stjerner som Musiala og Wirtz, har tyskerne potentiale til at overgå det begrænsede skotske hold, hvis største bedrift på udebane de sidste tre år var en sejr i Norge.

Nye Bookmakere
Campobet Velkomstbonus

Campobet tilbyder alle nye spillere 1.000 kr i velkomst bonus

Cashpoint Bonus – Få din velkomst bonus

Cashpoint tilbyder alle nye spillere 500 kr Freebet i velkomst bonus

Bwin Velkomstbonus

Bwin tilbyder alle nye spillere 1.000 kr Freebet i velkomst bonus

Betsson Velkomstbonus

Betsson tilbyder alle nye spillere 500 kr i velkomst bonus på sportsbetting

SpreadEX Velkomstbonus

SpreadEx tilbyder alle nye spillere 1.000 kr i velkomst bonus