FC Midtjylland: På Jagten efter Guldet

FC Midtjylland vs Silkeborg IF
Ophavsret: DANIEL STENTZ – Foto

FC Midtjylland vs Silkeborg IF. Claus Steinlein og co. på tribunen vil sikkert holde et vågent øje på stillingen i Brøndby – AGF søndag eftermiddag, men for spillerne på banen bør der som udgangspunkt ikke være så meget at rafle om.

Kun et nederlag til Brøndby vil nemlig gøre en pointdeler mod Silkeborg tålelig, og derfor må man gå ud fra, at FC Midtjylland kommer bragende ud på MCH Arena for at sikre den sejr, som kan sende guldet til Herning, hvis ikke Brøndby vinder deres kamp.

FC Midtjylland vs Silkeborg IF

Thomas Thomasbergs Tropper i Topform

Thomas Thomasbergs tropper kommer lige fra en vild kamp i Farum, hvor de kom stærkt fra start med højt pres og ild i øjnene. Men FC Nordsjælland begyndte efter 10 minutters tid at finde hullerne i osten, og pludselig med lynets hast havde de bragt sig foran med 3-0 allerede efter 36 minutter.

“I anden halvleg leverede midtjyderne en mere helstøbt præstation. Presset sad lige i skabet, der blev skabt masser af chancer, og der var langt bedre styr på FC Nordsjællands omstillinger.”

Det vanvittige opgør endte med 3-3 efter et flot midtjysk comeback, og selvom et point selvfølgelig er bedre end nul, vil FC Midtjylland nok ærgre sig over, at det ikke blev til sejr, så de kunne have haft skæbnen i egne hænder her til sidste kamp.

Spillerstatus

Henrik Dalsgaard og Cho er tilbage fra karantæne, mens Dario Osorio, Marrony og Alhaji Kamara er ude med skader.

Silkeborg IF: En Glimrende Sæson

Sæsonens sidste kamp løber af stablen søndag, og som et af få hold har Silkeborg ikke længere noget at spille for. Det bliver til en sjetteplads ligemeget hvordan man vender og drejer det, og det bør de være godt tilfredse med i Søhøjlandet.

Triumf og Europæisk Fodbold

Kent Nielsen og co. kan se tilbage på en strålende sæson, hvor de igen fandt vej til Superligaens mesterskabsspil, og endnu vigtigere, at de sikrede klubbens første trofæ siden 2001 efter triumf i DBU Pokalen, hvor AGF blev besejret i finalen tidligere på måneden.

“Udover trofæet sikrer pokalsejren også Silkeborg europæisk fodbold for anden gang på kun tre sæsoner. En fuldkommen formidabel bedrift for en klub af Silkeborgs størrelse.”

Kampform

I Superliga-regi har det ikke været et blændende forår for gæsterne, som kun har vundet to ud af hidtidige ni kampe i mesterskabsspillet. Værd at bemærke er dog, at den ene af sejrene kom mod netop FC Midtjylland, som i slutningen af april blev kørt rundt på kunstgræsset på JYSK Park, hvor Silkeborg vandt med hele 3-0.

Mon Kent Nielsen og co. kan gentage bedriften og række en hjælpende hånd til Brøndby?

Spillerstatus

Alexander Busch og Anders Klynge er fortsat ude med skader, mens Fredrik Carlsen er spilleklar igen.

Kampforudsigelser og Opstillinger: FC Midtjylland vs Silkeborg IF

Karantæner:

  • FC Midtjylland: Ingen
  • Silkeborg IF: Ingen

Bud på startopstillinger: FC Midtjylland vs Silkeborg IF

  • FC Midtjylland (4-4-2): Lössl – Dalsgaard, Ingason, Bech Sørensen, Paulinho – Sørensen, Martinez, Charles, Simsir – Franculino, Cho
  • Silkeborg IF (4-3-3): Larsen – Sonne, Rödin, Felix, Poulsen – Larsen, Brink, Mattsson – Adamsen, Thordarson, Lind
FC Midtjylland vs Silkeborg IF

Kampens Dom: FC Midtjylland vs Silkeborg IF

FC Midtjylland skal bruge en sejr og håbe på pointtab til Brøndby, hvis mesterskabet skal ende i Herning. Derfor er min forventning, at midtjyderne kommer buldrende ud af starthullerne for som minimum at have deres på det tørre.

Mod FC Nordsjælland lykkedes det høje og aggressive pres rigtig godt i store perioder, og da Silkeborg har langt mindre at skyde med i omstillinger, må det næsten blive samme udgangspunkt igen denne gang. Gæsterne har ikke mere at spille for, og så ikke videre faretruende ud mod Brøndby senest.

Nye Bookmakere
Campobet Velkomstbonus

Campobet tilbyder alle nye spillere 1.000 kr i velkomst bonus

Cashpoint Bonus – Få din velkomst bonus

Cashpoint tilbyder alle nye spillere 500 kr Freebet i velkomst bonus

Bwin Velkomstbonus

Bwin tilbyder alle nye spillere 1.000 kr Freebet i velkomst bonus

Betsson Velkomstbonus

Betsson tilbyder alle nye spillere 500 kr i velkomst bonus på sportsbetting

SpreadEX Velkomstbonus

SpreadEx tilbyder alle nye spillere 1.000 kr i velkomst bonus