Kvartfinaler EM 2024 i Fodbold

Kvartfinaler EM 2024 i Fodbold: Program og Sendetider

Foto: Google

Den sidste ottendedelsfinale ved EM blev afgjort sent tirsdag aften, hvor Tyrkiet besejrede Østrig. Denne sejr udløste en tyrkisk feststemning både i hjemlandet og i Tyskland, hvor EM afholdes.

Med denne afgørelse er alle kvartfinaler nu fastlagt og klar til at blive spillet senere på ugen. Her er programmet:

Fredag den 5. juli:

  • Kl. 18:00: Spanien vs. Tyskland (TV 2)
  • Kl. 21:00: Portugal vs. Frankrig (DR)

Lørdag den 6. juli:

  • Kl. 18:00: England vs. Schweiz (TV 2)
  • Kl. 21:00: Holland vs. Tyrkiet (DR)

De tidlige kvartfinaler mellem Spanien og Tyskland samt England og Schweiz vil blive vist på TV 2 og TV 2 Play, mens de senere kampe mellem Portugal og Frankrig samt Holland og Tyrkiet sendes på DR.

Kvartfinaler EM 2024: Spanien mod Tyskland

Kvartfinaler EM 2024 i Fodbold
Foto: Google

Optakten til kvartfinalen mellem Spanien og Tyskland i EM 2024 lover en fantastisk kamp mellem to af Europas fodboldstormagter. Begge hold har imponeret med deres præstationer hidtil i turneringen og står nu overfor hinanden i en kamp, der vil være fuld af spænding og potentiale. Læs vores optakt her.

Spanien har vist deres klassiske boldbesiddende stil og tekniske kunnen gennem turneringen. Med spillere som Sergio Busquets og Pedri i midten har La Roja evnen til at kontrollere spillet og dominere modstanderne. Deres evne til at kombinere hurtige pasninger og skarpe angreb gør dem altid farlige.

Vi forudser en uafgjort kamp til 3.25 odds fra Bwin >> Spil her*

Tyskland, med deres stolte fodboldarv og taktiske dygtighed, har også imponeret i EM 2024. Holdet ledes af erfarne spillere som Joshua Kimmich og Toni Kroos, der sikrer stabilitet og kreativitet på midtbanen. Deres evne til at spille effektivt både offensivt og defensivt gør dem til en formidabel modstander.

Kvartfinaler EM 2024: Portugal mod Frankrig

Kvartfinaler EM 2024 i Fodbold
Foto: Google

Optakten til kvartfinalen mellem Frankrig og Portugal i EM 2024 lover en episk kamp mellem to af Europas stærkeste nationer. Begge hold har imponeret i turneringen og står nu overfor hinanden i en kamp, der vil teste deres evner og ambitioner på det højeste niveau. Læs vores optakt til kampen her.

Frankrig kommer ind i kvartfinalen som en af favoritterne til at vinde hele turneringen. Med en blanding af teknisk finesse, hurtighed og taktisk dygtighed har Les Bleus vist, hvorfor de er regnet blandt Europas bedste. Deres offensive styrke anført af stjerner som Mbappé og Griezmann kan være afgørende for deres succes.

Vi forudser en sejr til Frankrig til 2.30 odds fra Bwin >> Spil her*

Portugal har også vist deres klasse med imponerende præstationer. Ledet af Cristiano Ronaldo har Portugal en blanding af erfaring og ungdommelig entusiasme, der gør dem farlige både offensivt og defensivt. Deres evne til at spille under pres og udnytte modstandernes svagheder kan give dem en fordel i denne kamp.

Kvartfinaler EM 2024: England vs Schweiz

Foto: Google

Kvartfinalen mellem England og Schweiz er en af de mest spændende kampe i denne fase af EM 2024. Begge hold har vist imponerende form i turneringen, og der er høje forventninger til dette opgør. Læs vores optakt til kampen her.

England har været i topform gennem hele turneringen. Med deres stærke angreb og solide forsvar har de formået at dominere deres modstandere. Støttet af deres passionerede fans, er det engelske hold fuld af selvtillid og vil helt sikkert se denne kamp som en mulighed for at bevise deres styrke.

Vi forventer en sejr til England med odds 2.24 hos ComeOn >> Spil her*

Schweiz har også vist deres værd med nogle bemærkelsesværdige præstationer. De har formået at overraske mange med deres taktiske dygtighed og vilje til at kæmpe. Med en solid defensiv struktur og evnen til at udnytte chancerne på kontraløb, kan Schweiz blive en hård nød at knække for England.

Kvartfinaler EM 2024: Holland vs Tyrkiet

Foto: Google

Optakten til kvartfinalen mellem Holland og Tyrkiet i EM 2024 lover en intens og spændende kamp mellem to formstærke hold. Begge nationer har imponeret med deres præstationer i turneringen og står nu overfor hinanden med en plads i semifinalerne på spil. Læs vores optakt til kampen her.

Holland, kendt for deres tradition for angrebsfodbold, har vist imponerende offensiv styrke under EM 2024. Med spillere som Memphis Depay og Frenkie de Jong har Oranje evnen til at skabe farlige chancer og score mål på afgørende tidspunkter. Deres tekniske kunnen og hurtighed kan være afgørende i kampen mod Tyrkiet.

Vi ser at Holland vinder til odds 1.60 hos ComeOn >> Spil her*

Tyrkiet, på den anden side, har vist deres evne til at være en overraskende faktor i turneringen. Med en blanding af unge talenter og erfarne spillere har de vist stærk defensiv organisation og effektivitet på kontraløb. Deres vilje til at kæmpe hårdt og udnytte modstandernes fejl gør dem til en modstander, der ikke må undervurderes.

Kvartfinaler EM 2024: Hvor kan du se kampene?

Kvartfinaler EM 2024 i Fodbold
Foto: TV2 – Se det fulde overblik på TV2.dk
Foto: TV” – Se det fulde overblik på TV2.dk

Nye Bookmakere
Betano Casino Anmeldelse

Betano ankommer til Danmark i 2024: Spændende muligheder i vente

ComeOn Velkomstbonus

ComeOn tilbyder alle nye spillere 1000 kr i velkomstbonus

Nordicbet Velkomstbonus

Nordicbet tilbyder alle nye spillere 500 kr i Freebet i velkomstbonus

Betinia Velkomstbonus

Betinia tilbyder alle nye spillere 1.000 kr i velkomst bonus

Campobet Velkomstbonus

Campobet tilbyder alle nye spillere 1.000 kr i velkomst bonus